Ferestre Termopan

Unul din elementele de bază a construcţiei PVC este geamul termopan, care prezintă prin sine o construcţie unică, formată din două foi de sticlă unite perimetral prin intermediul unei baghete metalice şi a unor sigilanţi de tip membrană cauciucată.

Geamul termopan prezintă un element aparte, nu şi întreaga fereastră, cum prin greşeală este considerat, şi se fixează în construcţie (în ramă sau în frunză). Sticlele unite impermeabil permit îmbunătăţirea considerabilă a proprietăţilor de izolare termică şi de sunete a construcţiei PVC, oferă construcţiei caracteristici calitative noi.

Din punct de vedere practic mai există un avantaj – Dvs. nu mai aveţi grija de a spăla sticlele din partea interioară. Ele vor rămîne mereu curate pe parcursul întregului termen de exploatare.

Constructiv geamul termopan constă din următoarele elemente:

  • 2 foi de sticlă;
  • bagheta metalică;
  • uscătorii;
  • sigilanţii pentru geamul termopan.

Distanţa dintre sticle poate fi diferită, şi anume: există geamuri termopan cu distanţa standartă dintre stecle, de 24 mm şi geamuri termopan cu distanţa dintre stecle mai mare, de 32 mm. Un avantaj colosal al geamului termopan cu distanţa dintre stecle de 32 mm, este izolarea termică şi de sunete simţitor mai bună, comparativ cu geamul termopan obişnuit, întrucît în cazul acestuia aerul rece de afară nu reuşeşte să răcească sticla interioară, astfel evitînd formarea condensării.

Unul din principalele componente ale companiei producătoare a construcţiilor din PVC, reprezintă linia de producere a geamurilor termopan. Faptul cît de rapid şi calitativ funcţionează linia dată, predefineşte în multe rentabilitatea afacerii în întregime. La confecţionarea geamurilor termopan noi respectăm toate cerinţele şi normele necesare. Punem accentul în primul rănd pe calitate, întrucît un geam termopan ieftin, ulterior poate deveni o neplăcere costisitoare.

Geamurile noastre termopan se confecţionează doar la utilaj specializat şi modern, care corespunde celor mai stricte cerinţe europene de calitate şi siguranţă.