Jaluzele verticale textile

  • Acasă
  • /
  • Jaluzele verticale textile

Jaluzele verticale sunt una din cele mai bune soluții pentru un décor reușit a casei Dvs. Ele se încadrează perfect în orice design modern. Puteți alege jaluzele după culoarea și textura tapetelor sau a mobile – o gamă vastă de culori oferă posibilități nelimitate pentru realizarea oricărei idei a Dvs.

Jaluzele textile verticale au încetat să mai fie un element al decorului oficiilor și birourilor. În prezent ele sunt tot mai des folosite pentru decorarea caselor și apartamentelor, atît în combinație cu draperiile, cît și separat. Originalitatea, funcționalitatea și durabilitatea face posibilă utilizarea jaluzelelor verticale, ca element independent de decor. Sunt posibile diverse combinații de culori, nuanțe și culori.

Materia din care sunt fabricate jaluzelele verticale este acoperită cu un strat antistatic și antipraf, datorită căruia acestea nu necesită nici un fel de îngrijire specială. Dar acesta nu este unicul avantaj al lor, jaluzele verticale se produc la comandă după dimensiunile și dorințele individuale ale clientului.