Jaluzele Gene

Jaluzelele «Gene» – sunt o varietate a jaluzelelor verticale. Deosebirea acestora constă în faptul ca lamelele jaluzelor «Gene» sunt confecționate dintr-un șir de corzi colorate și nu au lanțișor și greutate în partea de jos, ceea ce le permite să se miște și să se întoarcă sub bataia vîntului.

Jaluzelele «Gene» sunt un element unic al decorului, o gamă vastă de culori și combinații vă vor permite să le adaptați la orice stil. De asemenea, acest tip de jaluzele, poate fi folosit la zonarea spațiului în încăpere, fără a reduce vizual dimensiunile acesteia.

Diversitatea jaluzelelor «Gene» oferă oportunitatea de a transforma radical orice cafenea, restaurant sau hotel, de a preda originalitate oficiului sau de a vă surprinde oaspeții. Sistemul simplu de funcționare permite instalarea acestor jaluzele la geam, balcon, terasa, pe perete sau tavan.

Jaluzelele «Gene» se folosesc nu doar ca element de decor, dar și ca sistem de protecție solară, atunci cand jaluzelele sunt inchise acestea disipă razele solare, creînd impresia unui joc plăcut de lumină.