Jaluzele & Rulouri interioare

 • Acasă
 • /
 • Jaluzele & Rulouri interioare

EcoPlast produce jaluzele / rulouri interioare și exterioare, pentru ferestre și uși, va oferi un plus de confort, intimitate și protecție. Jaluzele sunt niste dispozitive de reglare a intensitații luminoase, construite din plăci verticale și orizontale, numite lamelele. Lamelele pot fi staționare sau se rotesc în jurul axei sale pentru a regla debitul de aer și lumină.

Primul care a inventat jaluzele este dizainerul englez John Webster în 1760 aflindu-se în Philadelphia. De la inceput au fost inventate jaluzele orizontale din lemn, dar cu trecerea anilor au devenit tot mai creative, modele noi – facute din diferite materiale și cu un design mai original. Companiea noastră vă propune o gamă largă de asortimente la prețuri accesibile. Avem lamelele de diverse culori: alb, maro, argintiu, stejar mediu, stejar auriu si nuc etc.

Tipurile de jaluzele produse:

 • Jaluzele verticale face parte din accesuarul modern a geamului. In mare parte sunt utilizate în scopuri casnice, precum și în birourile marilor companii și în sălile instituții publice etc. În funcție de stilul de design al camerei și caracteristicile preferate, puteți cumpăra sau comanda jaluzele verticale pe ferestre, ce se fabrica din plastic, aluminiu, fibre țesute și țesături de compoziție diferită, textura, culoare.
 • Jaluzele venetiene (orizontale) formată din benzi amplasate una deasupra celeilalte. Intre aceste benzi sunt intinse cordoane. Datorita cordoanelor toate bezile odata se rotesc simultan. Astfel de jaluzele sunt montate pe perete sau tavan cu ajutorul inelelor prin care sunt intinse cordoanele. Lățimea benzilor variază de la 2 la 5 cm. Jaluzele orizontale sunt rezistente la vinturile puternice. Se spăla usor cu o cârpă sau perie moale, de asemenea se curăța cu un aspirator cu o doză mică. Jaluzele orizontale sunt montate oriunde, ele sunt adesea folosite in loc de usa dintre camere.
 • Jaluzele plisate sunt asa numite din cauza formei sale, care arată ca o țesătură din cutele de pinza și cu dimensiuni variate. realizate din țesături translucide sau țesaturi ce nu permit trecerea luminii (black out). jaluzele plisate sunt cea mai bună alternativă pentru ferestele ne standarte de tip arc, trapezoidal sau un cerc. De-a lungul timpului, au existat diferite modificări de jaluzele plisate. De exemplu, blind-urile cu structură „fagure de miere”, în cazul în care două straturi de pliuri lipite împreună. Datorita acestei constructie se reduce intrarea călduri în cameră.
 • Alte modele moderne. Există o mare gama de alte tipuri de jaluzele. Printre acestea se numără:
  1. Jaluzele orizontale – cu lamele foarte înguste de 16 mm lățime în care mecanismul de blind-uri se ascund într-o cutie;
   Jaluzele verticale cu imprimare foto- este de imprimare termică, care este aplicată pe țesătură sub formă de modele, desene ornamentale, imagini, logo-uri, fotografii și orice altă formă a unei figuri fantezie. Acesta este cel mai potrivit pentru tesatura de imprimare pe verticală, cu role, rulouri mini și casete;
   Jaluzele verticale „Breeze”- sunt simple și elegante în același timp, precum și toate jaluzele verticale, a protejeaza camera de lumina directă a soarelui, formate de fire împletite. Fiecare lamelă este format din aproximativ cincizeci de filamente localizate atât în serie unul cu celălalt și suprapusă;
   Rulouri – o alternativă a perdelelor tradiționale, costind ieftin și deschizatura ferestei creativa;
   Mini rulouri – este analogul rulourilor standard doar în formă miniatură, datorită arborelui cu diametru redus pentru a conduce și console compacte, aceste produse pot fi montate pe perete, pe tavane.

Jaluzele orizontale, verticale, cu role, rulori interioare, exterioare, comandă cele mai moderne de la Companiea Ecoplast – se creaza calitativ și profesional se instaleaza, cu un design unic pe care il propuneti, adaptate la stilul de interior, mărimea ferestrei.