Pervazuri

Instalînd un nou geam în locuință, deja aveți nevoie și de un pervaz interior din PVC, dacă este necesar și un pervaz exterior din aluminiu. Compania EcoPlast are o gamă largă de pervazuri la cele mai mici prețuri. Datorită materialului de calitate nu necesită îngrijire cu detergenți speciali și se combină perfect cu fereastra. Toate pervazurile au o peliculă de protecție, ce nu permite deteriorări mecanice în timpul transportării și montării. Producem pervazuri interioare de culoarea: alb, nuc, stejar auriu, marmura, gri, negru etc. Producem pervazuri exterioare de culoarea: alb, argintiu, maro, gri, negru etc.

Pervazuri Crystallit

Un element important și obișnuit al ferestrei, pervazul, este în prezent nu doar un detaliu care finisează montarea sistemului de ferestre și care influențează asupra izolației termice și acustice din casă, dar și unul care determină confortul și finisarea interiorului. Pervazurile moderne, ca și înainte, reprezintă un loc obișnuit de păstrare a obiectelor casnice: flori, bijuterii, tehnică de uz casnic. Marca Crystallit face din acest lucru într-adevăr ceva frumos, oferind o combinație excelentă de culori, aspecte și nuanțe cu rezistența și durabilitatea materialului. Pervazurile Crystallit este un lider pe piața pervazurilor din plastic de clasă premium. Marca prezentată este cunoscută datorită unei palete vaste de decoruri, 29 de tipuri, și unei serii de proprietăți care pun Crystallit pe un nivel mai sus decât pervazurile simple din plastic. Baza mult mai durabilă Crystallit, consolidată cu nervură de rigidizare suplimentară, este acoperită cu o peliculă specială din acril, care protejează sigur pervazul împotriva leziunilor mecanice, materialelor fierbinți, tăioase și împotriva spirturilor. Alegând Crystallit dvs. alegeți frumusețea și ecologitatea casei dvs.!

Cystallit Crystallit

Pervazuri BrusBox

In anul 2004 compania „Brusbox”, a început eliberarea glafuri din PVC sub marca BRUSBOX. Astăzi, compania Brusbox este unul dintre cei mai mari furnizori de glafuri din PVC pe piața rusă. Volumele de producție de fier vechi de peste un milion de metri pătrați pe an.

Dezvoltarea și modernizarea producției sale, compania „Brusbox” a crescut gama produselor sale și 3 tipuri de dimensiuni extrudează prag de: 500 mm, 700 mm și 800 mm, cu două Kapinos. Nomenclatura de ferestre din PVC glafuri BRUSBOX incepe cu 100 mm, în trepte de 50 mm: 100, 150 … 800.

OOO „Brusbox” pentru laminare utilizează ferestre din PVC praguri folie de PVC fabricarea companie de film lider mondial «Renolit» care este rezistent la umezeală, mecanice și termice impacturi. Suprafața ferestrei multistrat pervazul acoperite cu un strat de protecție special pentru a preveni deteriorarea mecanică în timpul transportului și instalării. Pentru distribuția uniformă a glafuri BRUSBOX spumă au caneluri speciale.

brusbox brusbox