Jaluzele rulouri textile

  • Acasă
  • /
  • Jaluzele rulouri textile

Jaluzelele textile rollo sunt unele din cele mai noi sisteme de protecție solară, care sunt într-atît de unice, încît nu numai că se încadrează în orice interior, dar permit și montarea lor ca element aparte al decorului, fără draperii.

Jaluzelele rollo, în primul rînd, îndeplinesc funcția tradițională – protejează de soare. Cu toate acestea, ele au o posibilitate, de care nu dispun jaluzelele orizontale sau cele verticale – ele pot transmite parțial lumina, disipind-o. Dacă Dumneavoastră, dorind să vă ascundeți de lumina soarelui, veți închide jaluzelele orizontale de aluminiu, atunci camera se va cufunda în beznă. Dacă veți închide jaluzelele rollo, camera va fi scăldată în lumină difuză, ceea ce va fi suficient pentru a nu folosi iluminare electrică, și în același timp în încăpere va fi mai rece.

Pentru jaluzelele rollo există o gamă vastă de materiale de diferite culori și texturi, ceea ce Vă va permite să alegeți nuanța potrivită interiorului Dvs. De asemenea pe jaluzelele rollo simple avem posibilitatea de a printa desenul Dvs. la alegere.