Jaluzele Zi & Noapte

  • Acasă
  • /
  • Jaluzele Zi & Noapte

Jaluzelele Zi&Noapte sunt una din cele mai recente inovații de pe piața sistemelor de protecție solară. Acestea reprezintă jaluzele rollo dintr-o pînză specială, care constă din rînduriea mai multor benzi: una transparentă și una opacă, formînd un val dublu de pînza. Mișcîndu-se pe val, acestea se suprapun total – formînd întuneric în încăpere; sau parțial – permițînd luminii solare să pătrundă. În așa mod puteți regla desinestătător gradul de iluminare a încăperii: Zi totală, Noapte totală, sau iluminare parțială.

Un avantaj important îl constituie faptul că jaluzele Zi&Noapte nu necesită îngrijire specială și sofisticată. Pînzele au proprietăți antistatice și anti-praf, de aceea pentru a le curăța este suficient o simplă curățare cu perie uscată. Petele rezistente se scot ușor cu ajutorul unui burete umede, fără a fi nevoie de demontat jaluzelele.

Moderne și elegante, jaluzelele Zi&Noapte conferă o atmosferă deosebit de caldă și confortabilă. Puteți regla gradul de luminozitate în cameră, precum și efectele acesteia, în funcție de dorințele și necesitățile Dvs.

Vă oferim o gamă largă de culori, din care să vă alegeți modelul dorit, acestea satisfacînd și cele mai originale și pretențioase gusturi și stiluri.