Plase de tantari – aceasta nu mai este o noutate. Dar plasele plisate au apărut relativ recent și au atras imediat atenția. Acest produs atrage multe datorită aspectului neobișnuit și practicului său.

Care este avantajul unui astfel de model?

Beneficiile plăcii plătite

Plasa plasa este un produs relativ nou pe piața internă. Dar, în ciuda acestui fapt, el este deja foarte popular. În aparență, această pânză seamănă într-un fel cu hârtia pliată într-un acordeon. Un astfel de produs este capabil să se protejeze în mod fiabil împotriva invaziei insectelor mici și nu numai.

O astfel de țesătură de protecție este realizată dintr-un material special – poliamida. Acest material este deosebit de puternic și durabil. Mai mult decât atât, este complet non-toxic, nu emite substanțe și mirosuri nocive atunci când este încălzit de soare, ceea ce înseamnă că este ecologic.

Principalul avantaj al acestui produs este că combină în mod surprinzător funcționalitate, practic și costuri accesibile. În plus, o astfel de „armonică” pe fereastră va arăta foarte plăcut din punct de vedere estetic, ceea ce îi permite să fie utilizat atât acasă, cât și la birouri.


De regulă, astfel de produse plisate sunt făcute individual, adică ținând cont de caracteristicile ușilor și ferestrelor dvs.


Desigur, printre produsele finite, puteți alege cu ușurință și opțiunea potrivită, deoarece majoritatea deschiderilor ușilor și ferestrelor au dimensiuni standard.


Astfel de grile pot fi combinate perfect cu orice interior și nu vor strica aspectul general deloc. Mai mult, schema de culori a acestor grile este foarte bogată. De obicei, datorită celulelor mici, un astfel de produs devine invizibil pe fereastră.

Apropo, puteți găsi deseori nu pânze simple, ci reflectante, care să vă protejeze de soarele plin de soare. Există, de asemenea, opțiuni care protejează în mod fiabil împotriva prafului și a diferitelor resturi mici.

Dacă continuăm să vorbim despre calitățile pozitive ale unui astfel de produs, atunci merită menționat durabilitatea acestuia. Materialul este foarte rezistent la umiditate și zgârieturi, ceea ce îi permite să servească mai mult de un an. Desigur, componentele joacă un rol important aici și anume sistemele de fixare, care trebuie să fie de înaltă calitate și de încredere.


Nu trebuie să fie dificilă utilizarea unor astfel de cârpe de protecție. O astfel de grilă se deschide și se închide ușor – cu o singură mișcare. Deschiderea are loc lin și silențios, deoarece în acest proiect nu se freacă părți unele față de altele.

Puteți seta pânza pe orizontală sau verticală – totul depinde de preferințele personale. Puteți monta produsul astfel încât să se deschidă cu ușurință orizontal (spre partea dreaptă sau stângă). O variantă a deschiderii universale este de asemenea posibilă, adică în ambele direcții. Cel mai adesea, această metodă este aleasă. Verticala, de regulă, este mai des folosită pentru luminatoarele din casă. De obicei, o persoană poate face față cu ușurință instalării unei astfel de grile și durează foarte puțin timp (aproximativ cincisprezece-douăzeci de minute).

Opțiunea pentru montarea culisantă a fost descrisă mai sus. De asemenea, instalarea grilei poate fi cadru. În acest caz, trebuie să faceți măsurători precise, având în vedere lățimea cadrului sau a ușii.


O astfel de plasă nu necesită îngrijiri speciale. Va fi suficient să îl curățați periodic de praf. Acest lucru poate fi făcut cu ușurință cu orice aspirator. Vă recomandăm să curățați cu un cap special de perie, pentru a nu deteriora suprafața plasei. Puteți curăța, de asemenea, cu o cârpă umedă.


Contactați-ne

  ×
  ВЫБРАТЬ ДАТУ ЗАМЕРА

   ×
   SELECTĂ DATA MĂSURĂRII

    ×
    Связаться с нами

     ×
     SELECT MEASURING DATE

      ×
      Contact us

       ×