Ferestre PVC si lemn

Firma Ecoplast produce o gama variata de ferestre termopan, PVC, din lemn stratificat, lemn cu aluminiu, aluminiu, steclopachet si Parchet. Datorita calitati europene si stilului modern a capatat o popularitate pe piata Moldovei. Comandind ferestre puteti sa va alegeti design dorit si una din variantele de culori. Mai mult decât atât, culoarea interiora și exteriora poate fi diferita. Inchiderea exterioara este echipata cu sticla termopana dubla sau tripla a stratului, inchiderea interioara are trei pozitii. Existind o multime de optiuni in tipul sticlei folosite: transparenta, colorata in masa, reflexiv, sablat, antiefractie, bombat etc.

Ferestre PVC

Ferestre PVC sunt la fel de bine adaptate pentru apartamente geamuri, terase și case de oraș. usor se instaleaza, are un profil neted, nu necesita vopsire, ușor de curățat de murdărie și praf, asigura o buna izolare a sunetului datorită pridvorului. Praful, umiditatea și curentul de aer nu va patrunde si va permite sa creati conditi confortabile. Pentru a deschide ferestre termopan doar e necesar rotirea suficienta mânerul în poziția dorită. Apropo, mobilierul, folosit e caracterizat prin fiabilitatea ridicată și durabilitate. Fereastra va arata ca noua un timp foarte indelungat. Materiale profil sunt testate de către producător și au trecut cu succes testul rezistenții la condițiile climatice din țările CSI.

Ferestre din lemn

Ferestrele din lemn sunt fabricate de mult timp in urma, datorita tehnologiilor moderne au devenit perfecte. Geamurile din lemn stratificat pot fi folosite pentru orice tip de incapere: bucatarie, baie, camera de odihna sau dormitor, balcon, gradinite, scoli, intreprinderi etc. Instalarea ferestrelor din lemn va fi un produs ecologic, deoarece vopsele noastre se fac pe baza de apa, mai sunt si un bun izolator termic. Datorita succesului, calitatii inalte a produselor si preturilor mici, Ecoplast se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: firme de constructie, persoane fizice si juridice, dezvoltatori cartiere rezidentiale, societati de distributie, retele de retail, proiecte publice etc. Cumparind ferestrele companii noastre nu o sa va para rau si mereu o sa va aduceti aminte.
Contactați-ne

  ×
  ВЫБРАТЬ ДАТУ ЗАМЕРА

   ×
   SELECTĂ DATA MĂSURĂRII

    ×
    Связаться с нами

     ×
     SELECT MEASURING DATE

      ×
      Contact us

       ×